Selasa, 31 Januari 2012

Khaalish go to school...

Inilah baju sekolah khaalish... cantik tak???  masa ni tgh takde mood nak bergambo... sebab kena paksa bangun pagi... 

 muka bosan... bla,bla, bla, bla.....

ini tempat khaalish belajar... best sekolah kat sini... khaalish ada ramai kawan...

Sabtu, 14 Januari 2012

Background Muzik Ombak Rindu...

Assalam... hari ni khaalish dah tukar background muzik untuk blog ni.. khaalish blajar dari tutorial dalam satu blog ni... khaalish tukar lagu ombak rindu... kan lagu ni tgh popular skrg... kalo agak-agak khaalish dah bosan dengar lagu ni, khaalish tukar ar yang lain lak...

2012...

Assalamualaikum....
Rasanya masih belum terlambat untuk khaalish mengucapkan Selamat Tahun Baru 2012 kepada blogger semua... Tahun ni khaalish dah mula bersekolah.. walaupun umur khaalish baru 4 tahun, papa ngan mama khaalish dah masukkan khalish ke sekolah abim... kat situ banyak yang khaalish belajar... khaalish belajar baca doa, belajar membaca, belajar mengira, belajar menulis, belajar mewarna dan macam-macam lagi... khaalish pergi ke sekolah pada pukul 7.00 pagi... masa nak pegi sekolah, khaalish rasa mengantuk je... maklumlah biasanye khaalish bangun lambat, tapi bila dah bersekolah ni kenalah bangun awal... kat sekolah khaalish ada ramai kawan... khaalish balik sekolah pukul 11.30 tapi khaalish transit dulu kat sekolah sampai pukul 2.00 petang.. masa transit khaalis makan, mandi dan tidur ngan kawan-kawan...kat bawah ni buku yang khaalish guna untuk belajar... uniform sekolah khaalish belum dapat lagi.. nanti kalau dah dapat khaalish upload lagi ye... bye... jumpa lagi...